Monday, October 20, 2008

Who Said That!!??
Answers at the end

Emphasis mine --

1. "You know, when you can't ask a question of your leaders anymore, that gets scary"
a) - Patrick Henry
b) - Joe 'The Plumber' Wurzelbacher
c) - Thomas Paine
d) - Ronald Reagan

2. "The meaning of peace is the absence of opposition to socialism."
a) - Karl Marx
b) - Barack Obama
c) - Daniel Ortega
d) - Ho Chi Minh

3. "As a general principle, I believe that the Constitution confers an individual right to bear arms. But just because you have an individual right does not mean that the state or local government can't constrain the exercise of that right"
a) - Gus Hall, former Chairman of the Communist Party, USA
b) - Rosie O'Donnell
c) - Barack Obama
d) - Ted Kennedy

4. "Ideas are more powerful than guns. We would not let our enemies have guns, why should we let them have ideas?"
a) - Joseph Biden
b) - Josef Mengele
c) - Joe Mama
d) - Josef Stalin

5. "I think when you spread the wealth around, it's good for everybody"
a) - Barack Obama
b) - Nikita Khrushchev
c) - Fidel Castro
d) - Mao Tse-tung

6. "The goal of socialism is communism."
a) - Barbara Streisand
b) - Frederick Engels
c) - Pat Buchanan
d) - Vladimir Lenin

7. "You go into these small towns... they get bitter, they cling to guns or religion"
a) - Fredrick Engles
b) - Leon Trotsky
c) - Barack Obama
d) - Nancy Pelosi

8. "God is dead."
a) - Barack Obama
b) - Friedrich Nietzsche
c) - Christopher Hutchins
d) - Carl Sagan

9. "I've got two daughters. I am going to teach them first of all about values and morals. But if they make a mistake, I don't want them punished with a baby."
a) - Faye Waddleton
b) - Dianne Feinstein
c) - Margaret Sanger
d) - Barack Obama

10. "It is a poverty to decide that a child must die so that you may live as you wish."
a) - Pope St. Pius X
b) - Mother Angelica
c) - Mother Teresa
d) - St. Pio of Pietrelcina



1-b
2-a
3-c
4-d
5-a
6-d
7-c
8-b
9-d
10-c

6 Comments:

Blogger the Mom said...

I got them all right! What do I win?

9:02 AM  
Blogger ignorant redneck said...

Good Stuff!

"God is Dead"--Nietzsche
"Nietzsche is Dead"--God

Which of these two propositions is the more easily proved?

9:34 AM  
Blogger deb said...

Very interesting quotes. Some of these quotes were frightening.

1:50 PM  
Blogger Theophilus said...

“The American people will never knowingly adopt socialism. But, under the name of 'liberalism', they will adopt every fragment of the socialist program, until one day America will be a socialist nation, without knowing how it happened.” (Norman Thomas)

5:34 PM  
Blogger Non Sum Dignus said...

Hey, Caveman. A friend of mine, a Navy vet, sent this to me from Florida. I thought you might be interested. I don't know about you, but this old grunt finds it scary, not for me so much, but for my grandkids...May God help them, and God help America. But hey, Christus Ab Omni Malo Plebem Suam Defendat (Christ defends His people against every evil). Keep the Faith and God bless you for your blog. Anyway, enough with the saccharine s**t. Here's what my squid friend sent:

I have always heard about this democracy countdown. It is interesting to see it in print. God help us, not that we deserve it.

How Long Do We Have?

About the time our original thirteen states adopted their new constitution in 1787, Alexander Tyler, a Scottish history professor at the University of Edinburgh , had this to say about the fall of the Athenian Republic some 2,000 years earlier:

"A democracy is always temporary in nature; it simply cannot exist as a permanent form of government.

"A democracy will continue to exist up until the time that voters discover they can vote themselves generous gifts from the public treasury.

"From that moment on, the majority always vote for the candidates who promise the most benefits from the public treasury, with the result that every democracy will finally collapse due to loose fiscal policy, which is always followed by a dictatorship.

"The average age of the world's greatest civilizations from the beginning of history, has been about 200 years.

"During those 200 years, those nations always progressed through the following sequence:

1. from bondage to spiritual faith;
2. from spiritual faith to great courage;
3. from courage to liberty;
4. from liberty to abundance;
5. from abundance to complacency;
6. from complacency to apathy;
7. from apathy to dependence;
8. from dependence back into bondage"

Professor Joseph Olson of Hemline University School of Law, St. Paul, Minnesota , points out some interesting facts concerning the 2000 Presidential election:

Number of States won by: Democrats: 19 Republicans: 29

Square miles of land won by: Democrats: 580,000 Republicans: 2,427,000

Population of counties won by: Democrats: 127 million Republicans: 143 million

Murder rate per 100,000 residents in counties won by: Democrats: 13.2 Republicans: 2.1

Professor Olson adds: "In aggregate, the map of the territory Republican won was mostly the land owned by the taxpaying citizens of this great country. Democrat territory mostly encompassed those citizens living in government-owned tenements and living off various forms of government welfare..."

Olson believes the United States is now somewhere between the "complacency and apathy" phase of Professor Tyler's definition of democracy, with some forty percent of the nation's population already having reached the "governmental dependency" phase.

If Congress grants amnesty and citizenship to twenty million criminal invaders called illegal's and they vote, then we can say goodbye to the USA in fewer than five years.

3:55 AM  
Blogger Vir Speluncae Catholicus said...

the Mom said...
I got them all right! What do I win?


My undying respect and admiration! ;-)

8:32 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home